Versio 2.0 julkaistu win -työasemiin ja Android -laitteisiin

Versio 2.0 julkaistu win -työasemiin ja Android -laitteisiin

RescAll Oy on julkaissut hätäviestiohjelmasta version 2.0. Kokonaan uuteen versionumeroon päädyimme useiden uusien ominaisuuksien takia. Nämä aiheuttavat myös sen, että yhteensopivuus 1.x.x -versioiden kanssa ei ole takuuvarmaa. Käyttäjien tulee päivittää uusi versio kerralla kaikkiin ohjelmaa käyttäviin työasemiin. Myös Android -käyttäjien tulee päivittää ohjelmansa.

Se kannattaa, nimittäin ominaisuuksia on roppakaupalla. mm:

  • Usean hälytyksen tuki. Nyt voi olla aktiivisena monta hälytystä saman aikaisesti. Jos esim. sisälle suojautumisen aikana tulee eri sijainnissa ensiapuhälytys, ohjelma näyttää sen omana hälytyksenä viesteineen, statuksineen jne. Hälytykset eivät sotke toisiaan.
  • Selkeät hälytyslogot. Aiemmin kaikissa hälytyksissä näytetty sama huutomerkki on korvattu hälytyskohtaisella suurella logolla. Kauempaakin näkee mistä hälytyksestä on kysymys.
  • Näyttönimi. Viesteissä on aiemmin näytetty hälyttäjän etunimi. Nyt on mahdollista käyttää näyttönimeä, jolla voi erottaa saman nimiset henkilöt. Myöskin henkilön roolia (terveydenhoitaja, rehtori) voi käyttää.
  • Työasemakohtaisesti voi testata järjestelmän. Testi kertoo onko käyttäjätiedot ja yhteys viestipalvelimeen kunnossa, sekä testaa äänimerkin.

RescAll Oy suosittelee päivittämään uuteen ohjelmaversioon mahdollisimman pian.

Vastaa