RoadMap

Ohjeita ohjelman käyttöönottoon. Asennus- ja käyttöohje löytyy täältä.

Tärkeää!! Huomaa, että järjestelmässä on kaksi osiota joissa käytetään eri tunnuksia ja kirjautumisia;

-tekninen ylläpito rescall.fi sivustolla.

-ohjelman käyttö työasemissa ja mobiililaitteilla.

 

Tekninen ylläpitohenkilö:

  1. RescAll -ohjelman käyttöönotto ja hallinnointi on hyvä olla jonkun tehtävään valitun henkilön vastuulla. Henkilö voi olla koulukohtainen tai useamman koulun yhteinen.
  2. Teknisen  ylläpitohenkilön täytyy rekisteröityä rescall.fi -sivustolle. Sen voi tehdä täällä. Kenenkään muun ei tarvitse tätä vaihetta tehdä. Tämä on aivan eri asia kuin RescAll -ohjelmaan rekisteröityminen ja kirjautuminen.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen voi mm. ohjelman asennustiedoston ladata täältä.
  4. Asennusohjelma kannattaa ladata esim. verkkoasemalle jaettavaksi tai tallentaa muistitikulle. Näin välttyy ylimääräisiltä nettikirjautumisilta jokaisella työasemalla.
  5. Asenna ohjelma työasemille.

 

Ohjelman käytön aloittaminen:

  1. RescAll -ohjelma käyttää hälytysten ryhmittelyyn 16 -numeroista koodia. Se löytyy Omilta sivuilta asiakkuuden luonnin jälkeen. Asiakkuuden voi aloittaa ilmaisella tutustumisjaksolla. Tutustu kokeilujaksoon täällä. Kokeilussa voi myös käyttää Demo -koodia, joka löytyy käyttöohjeesta.
  2. Jokainen työasemaversiota käyttävä henkilö tarvitsee käyttäjätunnuksen. Sen voi luoda käyttäjä itse ohjelman käynnistyessä hänen kohdallaan ensimmäistä kertaa. Tässä tapauksessa käyttäjä tarvitsee 16 -numeroisen koodin. Käyttäjiä on hyvä informoida, että rekisteröityminen tehdään vain kerran. Sen jälkeen kirjaudutaan ohjelman niin pyytäessä. Tunnukset voi tehdä myös tekninen ylläpitohenkilö Omien sivujen kautta.