Käyttövihjeitä

Hälytyksen kuittaus

Lähden apuun

Tieto kaikille ilman hälytystä

Sininen kirjautumisruutu

 

K: Täytyykö hälytys erikseen kuitata? Miten muut tietävät, että olen nähnyt hälytyksen?

V: Kun hälytys annetaan, kuvaruutusi muuttuu valkoiseksi ja siinä on iso “Näytä hälytys” -nappula. Kun olet siitä klikannut, järjestelmä tekee automaattisesti kuittausmerkinnän ja näyttää valvomossa, että olet huomannut hälytyksen. Mitään muuta sinun ei tarvitse tämän asian kanssa tehdä.

 

K: Kun lähden ensiaputaitoisena auttamaan, miten toimin?

V: Klikkaa hälytysruudussa “Autan” -nappia ja kiiruhda paikalle. Muuta sinun ei tarvitse jäädä kirjoittelemaan. Järjestelmä laittaa viestikenttään automaattisesti tiedon, että juuri sinä riennät apuun. (Kaikkien ei kannata rynnätä paikalle). Samalla “liikennevalot” vaihtuvat vihreäksi ilmoittaen, että apua on tulossa paikalle.

K: Haluaisin välittää tärkeän viestin nopeasti kaikille, mutta en halua hälytysääniä häiritsemään. Miten toimin?

V: Avaa ohjelma, kirjoita asiasi viestikenttään ja klikkaa kirjekuoren kuvaa. Kaikki saavat ilmoituksen viestistäsi ilman hälytysääniä.

K: Olen rekisteröitynyt ja käyttänytkin ohjelmaa. Nyt kuitenkin ruudulle ilmestyy sininen ruutu, jossa on minun käyttäjätunnus.

V: Ohjelma vaatii jostakin syystä uuden kirjautumisen. Kirjoita salasanasi ja paina “Kirjaudu” -nappulaa. Jos et muista salasanaasi, valitse “Vaihda salasana” -linkki.